15 Ağustos 2007 Çarşamba

Pusat Dizisi Show Tvde Basliyor

Osman Sınav yeyi yanı dönemine yeni bir diziyle imza atmaya hazırlanıyor. Bir boksörün hikayesinin anlatıldığı Pusat'ın çekimlerine önümüzdeki günlerde Sivas'ta başlanacak.

'Zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır' sloganıyla ekrana gelecek dizinin, bildiğimiz Rocky filmlerinden farklı olacağı söyleniyor.

Pusat'ta, Anadolu'dan çıkan bir boksörün hayatı anlatılıyor. Osman Sınav, 'Pusat'ın, Rocky'ye benzetilme ihtimaline karşı ise şunları söylüyor: "Hayatımda hiç Rocky filmi izlemedim. Arkadaşlarla sohbet ederken 'yerli Rocky' derler diye bir konuşma geçti aramızda. Ama biz insanlara ne zaman ki 'Pusat' dedirtiriz o zaman başarmışız demektir. Pusat bizim hikayemiz. İlk defa Türkiye'de bir boksör filmi çekiyoruz. Buna sadece bir boks hikayesi olarak bakmak da yanlış olur. Hayatın kendisi bir dövüş ve ring. İçinde aşk da var sevgi de. Çiçekçilik yapan bir kızı var mesela. Boks ile çiçeği yan yana getiriyoruz."

Acı Hayat adlı dizinin de yönetmeni olan Abdulkadir Ceylan Ede'nin yönettiği dizide Haluk Piyes, Yasemin Balık, Emin Boztepe ve Tarık Solak gibi isimler rol alıyor. Çekimlerine önümüzdeki günlerde Sivas'ta başlanacak Pusat için kahramanın maç trafiğine göre İstanbul ve Avrupa'nın çeşitli ülkelerinde de setler kurulacak


Pusat Dizisi, Pusat Dizisi 1.bölüm, Pusat Dizisi 2.bölüm, Pusat Dizisi 3.bölüm, Pusat Dizisi 4.bölüm, Pusat Dizisi 5.bölüm, Pusat Dizisi 6.bölüm, indir, izle, download, seyret, yeni bölümü


Pusat Dizi Müzikleri
 
eXTReMe Tracker

- Pusat Dizisi - Pusat Dizisi yeni bolum -